Адреналин на макс с електрически кросови мотори

Днес ще караме електрически кросови мотори с приятелите ни от Електрик Екстрийм. Какво ли е да усетиш адреналин на макс, и то на две гуми?

Чакаме се на паркинга на Исторически парк, близо до Варна. Малко се вълнуваме, понеже до сега не сме се качвали на мотор, но от Електрик Екстрийм ни уверяват, че машината се управлява лесно и не ни е нужна шофьорска книжка. Маршрутът е за начинаещи, а теренът е разнообразен, предимно горски. След екипиране и инструктаж тръгваме по черен път и се отправяме към гората между с. Габърница и с. Староселец. Моторите се карат наистина лесно, само с газ и спирачка, и определено са пъргави и мощни. Усеща се и че са леки, според данните в интернет, под 50 кг. След малко водачът прави знак и спираме на чешма, част от защитена местност за опазване на Египетския лешояд.

 

Летните жеги определено се понасят по-добре на мотор, докато те вее вятърът, а най-хубаво е в гората на сянка! След кратка почивка на чешмата се отправяме към нашата дестинация – скален манастир Кара Пещера в близост до Староселец. Моторите се усещат стабилни при разнообразния терен, а след около час каране сме изразходили едва 20% от батериите. След малко пристигаме на скалния манастир, за който водачът разказва, че се ползва от Римско време. В района има много намерени съкровища, които свидетелстват за древността на местността. Направихме си хубави снимки, след което се качваме отново на моторите. Определено след първия час свикваш с мотора, стойката, подаването на газ, затова на връщане успяваме да се насладим още повече на управлението му. Малките падания са част от играта и такива не липсват, но сме добре екипирани и караме според възможностите си.
Комбинацията от ново изживяване и красотата на природата е наистина зареждаща. Ето, че скоро стигаме изходната си точка – Исторически парк, където ни чака механикът на Електрик Екстрийм, готов да зареди батериите на моторите и да ги обслужи. Изморени физически, но заредени емоционално, благодарим на водача и връщаме екипировката. Ние сме здрави, моторите също, така че считаме обиколката за успешно завършена. Отдавна не сме пробвали нещо толкова различно, а доколкото разбираме от екипа на Електрик Екстрийм, това е нова услуга в света като цяло. Научете повече за това как вие може да участвате в обиколките с електрически кросови мотори на www.electric-extreme.bg

 

 

Със сигурност ще ви допадне и статията ни за SUP бордове и падълбординг за свежи летни емоции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими