За нас

Опознай Родината, за да я обикнеш!
~ Алеко Константинов

Къщи за гости
0 +
Години опит
0 +
Посещения месечно
0 k
Ангажирани посетители
0 k+

Философия

Философията на екипа ни е да представим нашата страна България и нейната уникална природа като палитра от прекрасни и емоционални парченца, от които всеки да си избере място за семейна почивка, за романтичен уикенд, за ваканция с приятели, изобщо – за пълен релакс и зареждане с позитивна енергия.

Искаме да покажем българския дух, българските традиции, културното и историческото ни наследство, да ви мотивираме да усетите нови емоции, да натрупате нови спомени, да откриете нови места за почивка, да изживеете България, далеч от скучния офис и ежедневните дела.

Друг акцент във философията ни е да ви представим най-доброто в най-добрите къщи за гости, за да направим и преживяването ви максимално уютно и комфортно.

Предлагаме ви и ресторанти, ханчета и гостилници, където можете да опитате типични български гозби, характерни за региона, в който почивате. Освен това, чрез athomebg.eu може да изберете и да резервирате екстремни преживявания или да си наемете местен гид.

Защо го правим?

Ние от athomebg.eu сме твърдо убедени, че най-подходящото място за подобно изживяване е къщата за гости. Тук усещаш българския дух, българския бит, тук най-добре можеш да се насладиш на великолепието на българската природа.
Затова в платформата за къщи за гости athomebg.eu ви предлагаме не само уютни и комфортни ваканционни домове, но ви разказваме за красиви места в България чрез статии, снимки и видеа, за различни преходи и маршрути, представяме ви интересни хора в блог раздела ни, правим фотоконкурси, анонсираме събития, които бихте могли да посетите.

Мисия

Ние от athomebg.eu се ангажираме силно да подпомагаме с каквото можем различни фондации и хора, които допринасят за опазване на природата в България.
Опознайте и изживейте историята, традициите, културата и природната красота на България с athomebg.eu!

Запознайте се с екипа

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.
Александър
Димитров

Мениджър
 

Ива
Костадинова

Резервации и клиенти

Владимир
Димитров

Техническа поддръжка

Мартин
Радев

Фотограф
Видеограф

Полина
Владимирова

Близка
приятелка

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими