Нашата история

Започва преди десетина години. Случайни срещи, с общи интереси в сферата на туризма и маркетинга, които впоследствие прераснаха в приятелство и дадоха старт на проекта athomebg.

Нашата мисия

Е да покажем всички красиви и уникални местенца в България, които непременно трябва да се посетят. Основният ни акцент е да представим най-доброто в най-добрите къщи за гости, за да направим и преживяването на потребителите ни максимално уютно и комфортно.

Ние от athomebg.eu работим за всички Вас – клиенти и собственици. Нашата платформата athomebg.eu има амбицията да се развива бързо и да се наложи на пазара като продукт, улесняващ и удовлетворяващ максимално клиенти и собственици на къщи за гости. Къщите за гости предлагат уединение, спокойствие, чист въздух, уникална локация, комфорт и уют. Клиентите търсят същото, плюс удобство и екстри. Предимството на athomebg.eu е, че всичко това можем да Ви го осигурим лесно – елементарна регистрация и директна онлайн резервация. Пробвайте – не лъжем. Целта ни е да създадем маркетингова реклама в социалните мрежи – най-мощния инструмент, да дадем възможност на хората, които искат да пътуват в България, да се докоснат до красотите й било със семейството, било в компанията на близки приятели, но да получат всичко, което искат. 

От своя страна собствениците на къщи за гости презентират всичко, каквото предлагат и Вие, потребителите сте хората, които избирате. Ще създадем рейтингова система на нашите къщи, с коментари и препоръки, което ще допринесе до повишаване на качеството на предлаганите услуги. Почивайте и опознайте историята, традициите, културата и природната красота на България с athomebg.eu!

10+

партньри

Радваме се и благодарим на всички партньори, с които успяваме да развиваме нашата работа.

20+

къщи за гости

Постепенно се увеличава броя на къщите за гости, като планираме скоро да минем 100+

300+

локации

В България има изключително много места, които трябва да се посетят и ние ще Ви ги покажем.

40+

резервации

С възможността за директна резервация и анулиране, клиентите ни са улеснени при резервиране.

"Нашата мисия е да покажем всички красиви и уникални местенца в България, които непременно трябва да се посетят. Основният ни акцент е да представим най-доброто в най-добрите къщи за гости, за да направим и преживяването на потребителите ни максимално уютно и комфортно."

Къщи за гости и вили

Александър Димитров

Основател