Допълнителни услуги

Допълнителни услуги

Ние ви предлагаме 360-градусово дигитално обслужване, поверено в ръцете на професионалния ни екип, чиято крайна цел е най-доброто представяне на вашата къща за гости и постигане на най-добър резултат в бизнеса ви.

💻Изработка на уеб сайт

Ще се погрижим за всичко!

В дигиталната ера, в която живеем е повече от задължително да бъдете лесно откриваеми онлайн и да притежавате собствен сайт, който да дава на вашите гости достъпна и изчерпателна информация.

Оставете всичко на нас – подсигуряването на уеб хостинг и SSL сертификат, изграждането на уеб сайта, създаването на служебни имейл адреси, заснемането на обекта, оформяне на съдържанието и поддръжката на всичко това във времето.

🗨️Социални мрежи

Ще се погрижим и за социалните мрежи!

Все повече българи използват социалните мрежи като Facebook, Instagram, Tik Tok, както и услугите на Google. Поводите за ползване са различни – комуникация, бизнес, забавление и други.

Ние знаем, че силата на социалните мрежи е голяма, както и, че много къщи за гости пренебрегват тези рекламни канали. За да бъде профилът ви актуален и интересен за посетителите обаче, е нужно редовно обновяване и задържане на интереса. В athomebg ще ви помогнем да развиете и поддържате страницата и профилите на къщата ви за гости.

Защо да работите с нас?

Защото ние презентираме и рекламираме вашия ваканционен дом, вашия ресторант или емоционалните преживявания, които предлагате, по най-добрия начин. Защото ние акцентираме върху българските традиции и ценности, върху невероятната българска природа, която всеки да усети и изживее. Защото ние ви свързваме директно с клиентите. Защото ние държим на коректните отношения както с домакините и собствениците, така и с потребителите. Доверете ни се!

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими