В athomebg.eu стартирахме с резервациите за 2023 година

Стартирахме успешно резервациите за 2023 година в къщи и вили за гости в България от нашата платформа athomebg.eu. Вече имаме първите запазени дати за януари и февруари – и за уикенди, и за делнични дни, както и за различни поводи като имен ден, рожден ден, момински партита…

Част от нашите потребители запазват традицията да се отдават на забавления през почивните дни, но все повече стават тези, които осъзнато са решили да си починат след празниците – Коледа и Нова година. Затова те резервират делнични дни, когато и цените са по-евтини, и могат да наемат не цялата къща или вила, а само отделни стаи. Важното е да имате разбран работодател, който да ви пусне да отдъхнете по никое време през седмицата. Е, и най-важното – да изберете с кого и къде да се отдадете на пълен релакс. Прави впечатление, че клиентите ни през зимата не залагат само на сняг и ски. Те предпочитат къщата или вилата да е уютна, да си пият питието в романтична обстановка на свещи, пред пукащите дърва в камината, да се глезят, да правят каквото и когато си искат… изобщо, да са си самобожества. На особена популярност се радват къщи и вили за гости, които предлагат СПА, джакузи и басейн, както и безплатни трансфери.

 

 

 

Извън подобни блаженства е редно да споменем, че месец декември беше много напрегнат за нас. За щастие, успяхме да удовлетворим исканията на нашите потребители и да ги настаним в нашите къщи и вили. Потърсихме услугите дори на къщи, които не са в нашата платформа, но с цел клиентите ни да празнуват Коледа и Нова година в локациите, които те желаят, за да усетят България точно на тези празници и точно там, където те искат да бъдат, с компанията, която сами са си избрали.

През януари са Йордановден и Ивановден в цяла България, да не забравяме прочутото Калоферското хоро на Богоявление, Бабинден, после пък идва любовният февруари, женският месец март. Изобщо – дни и седмици за почивка, релакс и зареждане с позитивна енергия и откъсване от проблемите.

Нашите собственици на къщи и вили за гости знаят, че предлагаме най-доброто качество на услугата. Нашите потребители вече са убедени, че сме коректни и точни и че за нас обратната връзка с тях е много важна. Неслучайно през 2022 г. спечелихме наградата „сайт на публиката“, в категория „сайт за онлайн услуги“, в конкурса „сайт на годината“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими