Великолепният Балчик – пред обектива на Светла

Красивият и живописен залив на Балчик, изсечените бели скали наоколо и закътаните му плажни тераси, придават на крайбрежното градче специфична екзотика, която няма как да бъде пропусната от истинските ценители на българското.

Сред тях е и Светла. За себе си твърди, че е непринуден човек, който обича да прекарва време със семейството и приятелите си. Занимава се с фотография повече от 10 години. Има страст към природата и естествената светлина. Именно тази страст се опитва да улови в изображенията си. Напоследък работи предимно в областта на въздушната фотография.

Снимките, които прави, предлагат широк спектър от теми – от ежедневието, до приключенията и пътуванията. Признава, че Балчик е предизвикателство за всеки фотограф, който държи на един по-различен поглед към морската природа и на безпрецедентен стил в крайния продукт.

Разгледайте творенията на Светла и ще се убедите в това!

 

 

Балчик е земя, белязана от културата, етносите и религиите на седем цивилизации. Балчик е уникално място, съхранило в себе си свидетелства за битието на предците ни от незапомнени времена. Паметници на праисторическата, тракийската, елинската, римската, византийската, българо-славянската и османската цивилизации днес дават основание тази благословена територия да бъде наречена “Земя на седем цивилизации”.

Неповторимата красота на природата в Балчик, Дворецът на бившата румънска кралица Мария, уникалната университетска ботаническа градина са онези ценни природни и културно-исторически ресурси, заради които Балчик попада в класацията на 100-те национални туристически обекта, които горещо ви препоръчваме да посетите.

 

 

За повече информация и връзка със Светла: ТУК и ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими