Добавяне на обект

В това видео ще покажем как да добавите обект в athomebg. 

След като вече имате акаунт като Домакин и сте влезли в него, разбира се, добавянето на нов обект става чрез натискане на бутона “Нов обект”. Избирате какъв обект ще добавите в платформата, като това може да бъде къща за гости, ресторант или преживяване. Избирате Къща за гости чрез маркиране и натискате “Продължи”. Следва да изберете какъв потребителски план ще изберете за добавяне на обекта. Предлагаме три вида абонаментни планове BASIC, PRO и PREMIUM. Като при и трите абонамента може да добавите вашата къща за гости, но ви дават различни приоритети към добавената къща. В план PRO примерно получавате и фото и видео заснемане, добавяне на къщата в Google maps, а в PREMIUM абонамента ще ви съдействаме изцяло и за социалните мрежи и най-доброто позициониране там. 

След като изберете желаният от вас абонаментен план маркирате бутона “Продължи” и вече въвеждате цялостно информация за вашата къща, добавяте снимки и контакти… 

Последната стъпка е публикуването на обявата, но преди това трябва да заплатите абонамента, който сте избрали. Необходимо е да въведете информация за фактуриране и начина на плащане. След като изберете всичко, натискате бутона “Поръчване” и вече поръчката ви е готова и изпълнена. След което може да влезете във вашето “Табло” и да разгледате обявата си. Може да направите плащането чрез плащане с карта или чрез банков превод. За банков превод и фактуриране, може да се свържете с нас като ни пишете или ни се обадите на 0885 737 895. 

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими