from 381 лв
Резервирай

Вилно селище “ЗАМЪКА ХОРЛОГ”

Описание

Вилно селище „Замъка Хорлог“ е сгушено в полите на Триградското Ждрело, сред множество туристически забележителности и защитени местности надпреварващи се по богатството на своето биоразнообразие. В непосредствена близост се намират част от Стоте Национални туристически обекта на България –“ТРИГРАДСКОТО ЖДРЕЛО”, пещера „Дяволското гърло“„Харамийска“ пещера и “Ягодинска“ пещера/, както и много други туристически атракции – „Парк на Родопската Билка“ ,”Музей на мечката”, „Музей на Родопската Аквакултура“, “Въжен парк”, скално катерене “Виа Ферата”, въжен лифт, конна база, офроуд дестинации и наблюдателни площадки “Орлово око”, “Вълчи камък”, “Орфеев връх” и други.

Замъка Хорлог разполага с хотелска част и четири самостоятелни вили, които са разположени по поречието на река Триградска. Хотелската част е на два етажа /пет стаи и четири апартамента/ с общ капацитет  от 25 до 30 човека. Останалите четири вили разполагат с по две или три стаи и апартаменти във всяка вила, с общ капацитет  от 8 до 15 легла за една вила. Вилите се отдават както в цялост ,така и отделни самостоятелни помещения от тях. Всяко самостоятелно помещение във вилите разполага със собствена баня и тоялетна, както и с тераса с гледка към реката.

Обзавеждането във всички помещения на вилно селище „Замъка Хорлог“ е в ретро стил с присъствие на елементи от живата природа. Всички стаи разполагат с хладилнци, телевизори, термо кана, сешоар, сапуни и шампоани, безплатен интернет, а някои помещения разполагат и с трапезария и кухненски бокс.

Вилното селище разполага с Ресторант, в който се приготвят местни специалитети, жива риба, обедно меню, скара, барбекю и други. Ресторанътт разполага със закрита част и с лятна тераса. 

Вилното селище разполага и със самостоятелно барбекю с камина, трапезария и кухненско оборудване.

Удобства

Барбекю
Закуска
Интернет
Камина
Кухня
Паркинг

Подходящо за

Достъп за възрастни хора
Достъп за инвалидни колички
Подходящ за деца

Тип настаняване

Двуетажна къща
Къща
Луксозна къща
Студио

Възможност за настаняване

Голяма компания
Стая
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Отзиви

0 отзива

Оставете отзив

от 381 лв на нощ

Собственик

Horlog

Потребител от 2023