from 400 лв
Резервирай

Къща за гости Пирин В

Описание

Къща за гости Пирин В се намира в град Сандански – град с изобилие от природни дадености и уникално амфитеатрално разположение, в самото подножие на магнетичната Пирин планина, по долното течение на река Санданска Бистрица. Сандански е прочут със своята природа, мек климат и екологично чист въздух.

Къща за гости Пирин В предлага чудесна обстановка за тиха и спокойна почивка. Настаняването е в 4 стаи, всяка от тях със самостоятелно санитарно помещение и тераса. На първия етаж са разположени хол, модерно оборудвана кухня и голяма трапезария с камина. Гостите могат да ползват и външно барбекю. Осигурени са и паркоместа в големия двор. Отоплението в стаите е с климатици.

Цена за нощувка на цялата къща за гости Пирин В е 400 лв.

Близо до Сандански се намира и най-малкият град в България – Мелник. Мелник е уникален и изпълнен с красота и история и си заслужава да се посети, а над него е Роженският манастир. Наблизо е и град Петрич, около когото е небезизвестната местност Рупите. На това място прочутата ни баба Ванга е прекарала последните години от живота си.

Къща за гости Пирин В е перфектният избор за пълноценна почивка с приятна компания.

Удобства

Барбекю
Интернет
Камина
Климатик
Кухня
Паркинг

Подходящо за

Подходящ за деца

Тип настаняване

Двуетажна къща

Възможност за настаняване

Голяма компания
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Отзиви

0 отзива

Оставете отзив

от 400 лв на нощ
06.07.2023
-
07.07.2023

Собственик