from 400 лв
Резервирай

Къща за гости Моневски

Описание

Излезте от напрегнатото ежедневие,починете си, ”изключете” ума си в заобикалящата чиста природа и заредете себе си с красота и спокойствие като си подарите почивка в Моневската къща.

Предлагаме идилично откъсване от шумните градове и тълпи, отлично оборудване и съоръжения съчетани с бърз и лесен достъп до всички интересни атракции и места за посещение в региона.

Къщата за гости на сем. Моневски съчетава стария османски архитектурен стил с традиционни български елементи. Къщата е построена от дърво и камък, а екстериорът е облицован с плочки.

Общата площ на къщата е 325 кв.м.. Тя се състои от 4 спални като две от спалните са с двойни легла и собствени бани с душ кабини, а другите две с единични легла и общ санитарен възел, уютен и екзотично обзаведн хол с трапезария и камина, просторна и модерна кухня, спа зона със сауна, джакузи и масажен стол, зала за развлечения с билярд и тенис корт. В двора на къщата има барбекю и пещ за любителите на чистия въздух и природата. В района близо до къщата има изградена конна база, както и футболно игрище, използващо се за тренировки.

Къщата за гости на сем. Моневски предлага всички удобства за отдих и незабравима почивка, изпълнена с много забавления в едно от най-красивите и китни кътчета на България.

Моневската къща за гости се намира в с. Кормянско, което е разположено в северозападната част на Севлиевската котловина, на 6км. от гр. Севлиево по стария път за Ловеч. Селото е тихо и спокойно. То е от онези планински места,запазили духа на девствената си природа. Къщата е построена на южния склон на хълма и затова има леко амфитеатрално разположение. Има невероятна гледка към Стара Планина, от където в ясно време се виждат Шипка и Бузлуджа. Близо до селото протича р. Росица, която се влива в язовир Ал. Стамболийски и е атрактивна за любителите на риболова.

Удобства

Барбекю
Джакузи
Интернет
Камина
Климатик
Кухня
Паркинг
Сауна
Покажи всички

Подходящо за

Подходящ за деца

Тип настаняване

Двуетажна къща
Луксозна къща
Хижа

Възможност за настаняване

Стая
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Карта

5433 Кормянско

Отзиви

0 отзива

Оставете отзив

от 400 лв на нощ

Owner

athomebg

Member Since 2021