from 27 лв
Резервирай

Къща за гости Куманска среща

Описание

Къща за гости Куманска среща се намира в сърцето на Централен Балкан – в село Куманите, точно между Трявна, Дряново и Боженци.

Гостите в къща за гости Куманска среща попадат в магията на истински възрожденски дом и се потапят в духа и атмосферата на българското гостоприемство. Старинни мебели, шарени черги, красиви везани завеси, домашен уют – всичко това действа релаксиращо и отпускащо.

Автентичната механа от камък и дърво, чекръкът и бебешката люлка от миналия век, висящите халища и дървените маси пренасят гостите в една уникална обстановка, в която прави печеното месо е по-вкусно, а чашата вино – по-сладка.

Безспорен акцент в къща за гости Куманска среща е японското дъбово джакузи – фурако. Идейният проект, конструкцията и цялостната реализация е интелектуална собственост на домакините на къщата. Джакузито е с монтирана подводна печка на дърва, която загрява водата до приятни температурни стойности. Има преграда, която предпазва тялото от нежелан допир. Всяко дърво има своите  вълшебни свойства. Това джакузи ласкае очите, облекчава умората и успокоява душата. Съвременните изследвания потвърждават положителния принос на фурако за укрепване на сърдечно-съдовата система, подобрение на метаболизма, както и засиления ефект за отпускане на нервната система. Няма по-добро релаксиращо въздействие от това, да си се потопил в дъбовото фурако, а над теб Луната да плува в безбрежния океан на Космоса и в същото време около теб да се носи невидимото ухание на дъбова дървесина, а на една ръка разстояние те примамва изградения мокър бар “Куманска слива”. Джакузито фурако се изоплзва целогодишно, като се заплаща такса от 80 лв за 24 часа.

И това не е всичко! Домакините в къща за гости Куманска среща предлагат още екстри за гостите си: безплатна минерална/трапезна вода, просторна трапезария, камина с въздушно отопление, куманска скара – барбекю, оборудвана кухня, релакс зона с шезлонги, старинна музейна експозиция на открито, Wi-Fi, вътрешен паркинг, просторен ограден двор, настолни детски игри.

Има и още! Ако гостите желаят, домакините могат да им приготвят закуски: домашна баница с масло и сирене, домашно кисело краве мляко, домашно изпечени сладки и солени кифлички; тристепенно меню за вечеря: салата 200 гр., домашна питка с масло 125 гр., основно 350 гр. и десерт 100 гр.; собствена био продукция 100 % натурален сок, микс от ябълки и круши.

Настаняването в къща за гости Куманска среща е в три стаи, със санитарен възел на етажа: една двойка, една тройка с по три единични легла и една четворка, като четворката е с едно двойно и две единични легла. Максимален капацитет 7-9 човека. Домашни любимци не се приемат.

Къщата се използва напълно самостоятелно, независимо колко души ще я наемат. Разгледайте цените.

Цена на цялата къща за 9 човека:

– 1 нощувка – 27 лв/човек;

– 2 нощувки – 22 лв/човек/вечер;

– 3+ нощувки – 19 лв/човек/вечер.

Цена на цялата къща за 5-6 човека:

– 1 нощувка – 35 лв/човек;

– 2 нощувки – 25 лв/човек/вечер;

– 3+ нощувки – 22 лв/човек/вечер.

Цена на цялата къща за 4 човека:

– 1 нощувка – 45 лв/човек;

– 2 нощувки – 35 лв/човек/вечер;

– 3+ нощувки – 25 лв/човек/вечер.

Цена на цялата къща за 3 човека:

– 1 нощувка – 55 лв/човек;

– 2 нощувки – 40 лв/човек/вечер;

– 3+ нощувки – 30 лв/човек/вечер.

Цена на цялата къща за 2 човека:

– 1 нощувка – 75 лв/човек.

– 2 нощувки – 55 лв/човек/вечер;

– 3+ нощувки – 40 лв/човек/вечер.

Изживейте истинска почивка в къща за гости Куманска среща – един уникален възрожденски дом!

Удобства

Барбекю
Джакузи
Закуска
Интернет
Камина
Кухня
Паркинг
Покажи всички

Подходящо за

Подходящ за деца

Тип настаняване

Къща

Възможност за настаняване

Голяма компания
Стая
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Отзиви

0 отзива

Оставете отзив

от 27 лв на нощ
31.01.2023
-
01.02.2023

Собственик