from 950 лв
Резервирай

Къща за гости “Горски път”

Описание

Къща за гости „Горски път” е спокойно и непретенциозно място за отдих, разположено в Пирдопската котловина между Средна гора и Стара планина.

  На разположение на гостите са просторна и светла дневна, различни кътчета за почивка и раздумка, трапезария, бар, билярдна зала, джага, просторна градина и кът със селско огнище.

  Къщата разполага със седем двойни стаи със самостоятелни санитарни възли или четиринадесет плюс три допълнителни места за настаняване. Стаите са тихи и уютни, с нестандартни мебели от палети, LCD телевизори и естествена настилка от черешов паркет.

  Тишината и спокойствието, съчетани с непосредствената близост на чаровната Средна гора и ромота на река Славци, ви потапят в идилията на нестандартната ни атмосфера.

 Къща за гости „Горски път“ е само на час път от София, по подбалканската линия, където компания от приятели може да разпусне от шума и вибрациите на големия град.

 Престоят в къщата ще Ви донесе прохлада под сянката на вековни дървета, ще се насладите на звуците на птиците, уединение и хубава музика сред цветната градина и артистичния декор, изцяло дело на нашето въображение.

Удобства

Барбекю
Интернет
Кухня

Подходящо за

Подходящ за деца

Тип настаняване

Двуетажна къща
Къща

Възможност за настаняване

Голяма компания
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Карта

ул. Капитан Баторски 5, Pirdop, Bulgaria

Отзиви

0 отзива

Оставете отзив

от 950 лв на нощ

Собственик