from 140 лв
Резервирай

Етнографски комплекс Къща за гости “Орехите”

Описание

В сърцето на Стара Планина, в село Дълбок Дол, на 10 км от град Троян, Етнографски Компплекс “Орехите” отваря вратите си за вас. Порти, които ще ви върнат 120 години назад, във времена на спокойствие, уют и топлина. Измежду красотите на комплекса, разположен на площ от 3 декара, ще откриете 3 самостоятелни къщи с 20 места за нощувка. Освен духа и условията по онова време, днес ви предлагаме джакузи на сянка, самостоятелна баня, wi-fi и телевизор във всяка една от стаите.

Къща 1 разполага с 2 стаи със спални отделени една от друга. Разполага със собствена кухня, с всички удобства-напълно оборудвана баня, wi-fi, телевизия с 90 канала. Към нея има огромен навес, под който можете да приготвите вашата храна на жив огън, с достатъчно голяма маса – събира 15 души и да го използвате като машина на времето, с която да се върнете 120 години назад.

Къща 2 разполага с 5 стаи. 1 стая с 2 единични легла, 2 стаи с двойни легла тип “Спалня” и 2 стаи с 1 двойно легло и едно единично. Цялата вместимост е 12 души. Оборудвана с всичко необходимо от А до Я. Баня, тоалетна, wi-fi, телевизор и др. Не разполага със собствена кухня, но има постройка точно до къщата, която е кухнята. Разполага с механа, достатъчно голяма за всички мероприятия или събирания. Всяко едно от помещенията може да бъде употребявано.

Къща 3 изцяло на ваше разположение. Бижуто към етнографски комплекс “Орехите” разполага с 3 стаи за гости с по 1 двойно легло тип “Спалня” във всяка една от стаите. Тази къща, за разлика от другите има собствена кухня. Също така има баня към всяка една от спалните, wi-fi във всяка една от стаите, телевизор с 90 канала и най-важното – сауна. Да, сауна, в която можете да изкарате едни незабравими мигове.

Удобства

Басейн
Допускат се домашни любимци
Интернет
Климатик
Кухня
Паркинг

Подходящо за

Подходящ за деца

Тип настаняване

Къща
Хижа

Възможност за настаняване

Стая
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Карта

Дълбок дол, Bulgaria

Отзиви

4 отзива
Къщи за гости и вили

Evgeni

19.07.2022

5.0 "Място за релаксация!"

Определено това е мястото за абсолютна почивка!!
Къщи за гости и вили

Яна

07.07.2022

5.0 "Най-хубавият избор!"

Един от най-хубавите ни избори за почивка досега!
Къщи за гости и вили

Александър

07.07.2022

5.0 "Определено си заслужава!"

Определено си заслужава ако искате да избягате от големия град
Къщи за гости и вили

Georgi

07.07.2022

5.0 "Страхотно място!"

Страхотно място в сърцето на Стара Планина! Ще се върнем!

Оставете отзив

от 140 лв на нощ

Owner

athomebg

Member Since 2021