from 270 лв
Резервирай

Дядо Петковата Къща

Описание

Дядо Петковата Къща, Буйновци разполага с леглова база от 10 места.

Двузвездната къща за почивка се намира в китното планинско селце Буйновци, разположено в полите на Стара планина, на 10 км южно от град Елена и недалеч от шосето Елена – Твърдица.

Къщата има хубаво южно изложение. От нея се открива прекрасна гледка – на юг към билото на Стара планина с връх Чумерна, а на запад – към южните поли на хълма Острец, който е само на 3 км.

На 5 км има ски писта с дължина 500 м, обслужвана от ски влек. На 3 км южно от Дядо Петковата къща тече река Боровщица, а на 5 км в посока запад – река Веселина, в чиито води виреят черна мряна, кефал, балканска и дъгова пъстърва. Съвсем наблизо се намира и язовир Йовковци.

Къщата е приспособена за почивка и възстановяване на индивидуални туристи, семейства и групи през всеки годишен сезон и предлага възможности за вълнуващи екскурзии и разходки.

Дядо Петковата Къща разполага общо с 6 стаи, 4 спални и две всекидневни, по една на етаж. Две от спалните са тройни, другите две – двойни. Във всяка от тях има кабелна телевизия. На разположение на нашите гости е напълно оборудван кухненски бокс, механа, външен навес с барбекю. През летния сезон къщата разполага с открит басейн.

Ако търсите спокойствие, романтика, вълнуващи преживявания сред очарованието на Балкана, заповядайте в Дядо Петковата къща, Буйновци!

Удобства

Басейн
Допускат се домашни любимци
Интернет
Кухня
Паркинг

Подходящо за

Достъп за възрастни хора
Подходящ за деца

Тип настаняване

Къща
Хижа

Възможност за настаняване

Стая
Цяла къща

Календар

  • Заети дати
  • Свободни дати

Карта

Буйновци, Bulgaria

Отзиви

0 отзива

Оставете отзив

от 270 лв на нощ

Запитване

    captcha

    Собственик

    Петко Петков

    Потребител от 2022