Фестивалът Rakia & Spirit Fest Sofia 2022 03 декемвридек. 2022 - 04 декемвридек. 2022НДК, зала 6, София, София, България

Фестивали

Фестивалът Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 и тази година ще ви посрещне с всякакви вариации на спиртни напитки – гроздови, плодови, анасонови и отлежали от Балканите и света.

За първи път пред публика ще бъдат представени Премиери на различни нови продукти, както и колекционерски и стари напитки.

В изложба на най-голямата колекция на Балканите от испански брендита, посетителите ще могат да видят над 30 брендита от началото на 50-те години до наши дни. Част от тези напитки са предвидени и за дегустация.

За дегустация ще бъдат изложени за първи път в България дестилатите Marc de Champagne от избите Moet Chandon, Deutz, Pommery и др. Ще могат да се дегустират дестилати от манго, джинджифил, ананас и грейпфрут от Френска Полинезия и още много други.

Майсторски класове на различни теми ще очакват любопитните за знания в областта на спиртните напитки. Хранителна зона със сочни меса и традиционни мезета от съседните държави ще посрещне гладните.

Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 е чудесен шанс да зарадвате любимите хора с едно позитивно преживяване, да направите оригинални и неповторими подаръци за близките ви хора на цени на производител, директно от мястото на събитието.

Билетите за  Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 ще могат да се купят на място време на самото събитие или он-лайн от eventim.bg

Event start in Event end in Събитието е изтекло
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

🗺️ Местоположение

НДК, зала 6, София, НДК, зала 6, София, София, България

Directions

 • Schedule
 • 🦹‍♂️ Гости
 • Attendance
 • ☀️ Времето
 • 💬 Коментари

Weather data is currently not available for this location

Прогноза за времето

Днес stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Вятър stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Влажност stec_replace_current_humidity %

Усещане се като stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

☀️ Времето

Дата

Времето

Температура

stec_replace_5days

Следващите 24 часа

Powered by openweathermap.org