from 500 лв
Book Now

Атанасовата къща

Description

Атанасовата къща за гости се намира в село Говедарци, в предпарковата зона на Национален парк Рила, на 47 км от Банско, на 11 км от Боровец и на 48 км от Летище София. От къщата за гости се разкриват великолепни гледки към планината.

Домакините на Атанасовата къща предлагат настаняване на гостите си в 8 спални помещения – шест двойни и две тройни стаи, всяка от които е със самостоятелен санитарен възел, телевизор и интернет. Капацитетът на цялата къща за гости е 18 души, има възможност за настаняване на още 4-ма гости на разтегателни дивани. Стилните интериорни решения в обзавеждането предразполагат гостите да се чувстват спокойно и уютно, а просторните тераси предлагат истинска отмора сред красивата природа наоколо.

На първия етаж в Атанасовата къща за гости има дневна с камина, с модерно оборудвана кухня и маси, където всички гости могат да се съберат на вкусна трапеза.

Просторен озеленен двор и елегантно подредената градина в Атанасовата къща осигуряват допълнителен комфорт за почивката на гостите сред пищна зеленина.

Домакините предлагат и безплатен частен паркинг за автомобилите на гостите си. Домашни любимци се приемат, но само ако са с изградени хигиенни навици.

Атанасовата къща за гости се отдава минимум за 2 нощувки. Цената на една нощувка за цялата къща за гости е 500 лв.

Перфектната локация на Атанасовата къща за гости в село Говедарци е вашият точен избор за истинска ваканция и зареждане с позитивни емоции.

Facilități

Барбекю
Допускат се домашни любимци
Internet
Камина
Bucătărie
Паркинг

Подходящо за

Подходящ за деца

Tip de cazare

Casă de lux

Възможност за настаняване

Голяма компания
Цяла къща

Availability

  • Not Available
  • Available

Review

0 review

Write a review

from 500 лв per night
20.03.2023
-
21.03.2023