Къща за гости Бащин дом

Луксозната къща за гости Бащин дом се намира в планинския град Априлци, в подножието на връх Ботев. Разположена е на главна улица, на 1 км от центъра на града, което я прави лесно достъпна дестинация по всяко време на годината.

Прочети

Къща за гости Вила Ореха

Къща за гости Вила Ореха се намира в град Априлци, област Ловеч и предлага напълно самостоятелно настаняване на гостите. Максималният капацитет за настаняване е 6+2 човека.

Прочети

Къща за гости Морски хоризонти

Къща за гости Морски хоризонти се намира в село Равадиново, в непосредствена близост до прочутия замък “Влюбен във вятъра” и само на 3 км от плаж Каваците и Царския плаж между Созопол и Черноморец.

Прочети

Къща за гости Дап Баните

Къща за гости Дап Баните се намира в родопското село Баните, на 50 км от Смолян. Великолепната природа и минералните извори са идеална възможност за пълноценен релакс и истинска почивка.

Прочети

Комплекс Детелини

Къщи за гости Комплекс Детелини е разположен в китното българско село Бели Осъм, само на 10 км от град Троян, в сърцето на Троянския Балкан. Тучните пейзажи през лятото, разлистващите се гори през пролетта, бълбукащите потоци през есента и спиращите дъха величествени картини през зимата, в съчетание с лукса и комфорта, които домакините осигуряват на гостите си, гарантират невероятна ваканция през всички сезони.

Прочети

Къща за гости Ламбови

Предлагаме настаняване в стаи и апартаменти. Разполагаме с чудесен двор, представляващ цветна градина.

Прочети

Къща за гости Детелина

Луксозната къща за гости Детелина е разположена в сърцето на Троянския Балкан, в китното селце Горно Трапе, само на 15 км от град Троян. Това РАЙско кътче в Централна Стара Планина посреща гостите си през всеки сезон с неповторимата си красота на спиращите дъха природни гледки.

Прочети

Къща за гости Манолови

Къща за гости Манолови се намира в Сапарева баня.

Прочети

Къща за гости Грийн Дрийм

Къща за гости Грийн Дрийм се намира в село Дебрене.

Прочети

Къща за гости Къщата на Хана

Къща за гости Къщата на Хана се намира на 300 м от яз. Йовковци в китното селце Яковци, до град Елена, и е в непосредствена близост до комплекс Ханче Яковци. 
Съчетанието между възрожденския стил и съвременните удобства потапят гостите в уют и комфорт и носят усещане за спокойствие и наситен български дух. 
Настаняването на гостите в Къщата на Хана е в четири спални помещения, с един санитарен възел: една двойна, една тройна и две двойни стаи с разтегателни дивани. Максималният капацитет на къщата е 8+5 човека.

Прочети