Club Houses StefVall

– Комплекс ” СтефВал ” разполага с два джуниър апартамента, шест студия и четири стандартни стаи. Всички от тях предлагат на нашите гости, спиращ дъха изглед към язовир Кърджали и заобикалящата ни борова гора. За Ваше удобство всяко помещение за настаняване е оборудвано по модерен начин и целящо да отговори на съвременните изисквания. Предлагат се безплатно: паркинг, басейн, релакса зона, лятно барбекю, напълно оборудвана професионална кухня + зала за изхранване за 45 човека, WIFI.

Прочети

Къща за гости Хармони

Предлагаме уют и комфорт на ниски цени.
Разполагаме с 11 двойни стаи, оборудвани с 32 см телевизор, free WiFi във всяка стая, кабелна телевизия, хладилник и собствен санитарен възел.
Районът е подходящ за ски и риболовен туризъм ( според сезона ).

Прочети

Къща за гости Пролет

Къща за гости в Централен балкан

Прочети

Панорама Хаус

Къща за гости Панорама Хаус

Прочети

Carpe Diem

Иска ви се да избягате? Да презаредите? Уморени сте от все по-натовареното ежедневие, градския шум, задръстванията и тълпите забързани хора.
Като своеобразен портал към безвремието, Carpe Diem ще ви пренесе в свят на хармония и душевно спокойствие. Място, където да се свържете със себе си и с природата.

Прочети

Вила Драгана

Къщата е разположена над селото, откъдето се разкриват райски гледки към планината. Местността е характерна с кристално чистия въздух и тишина, които ще допринесат за Вашата спокойна и пълноценна почивка. За удобство на гостите, къщата разполага с паркинг и свежо озеленен двор.

Прочети

Къща за гости В.И.Т

Къща за гости В.И.Т. се намира в село Дерманци (общ. Луковит, Ловешка област).
Капацитетът на къщата е 17 места, разпределени в 2 самостоятелни къщи.

Прочети

Етнографски комплекс Къща за гости “Орехите”

В сърцето на Стара Планина, в село Дълбок Дол, на 10 км от град Троян, Етнографски Компплекс “Орехите” отваря вратите си за вас. Порти, които ще ви върнат 120 години назад, във времена на спокойствие, уют и топлина. Измежду красотите на комплекса, разположен на площ от 3 декара, ще откриете 3 самостоятелни къщи с 20 места за нощувка.

Прочети

Къща за гости Равеста

Къща за гости Равеста в Еленския балкан на 6 км от град Елена. Напълно самостоятелна и се отдава цялата.

Прочети

Къщи за гости Залеза и Зората

Село Войнежа се намира в Централна Стара планина, на 30 километра южно от Велико Търново и 4 километра източно от Прохода на Републиката.На ваше разположение са:
Чисти стаи
Трапезария
Оборудвана кухня
Барбекю
Басейн
Голям двор
Волейболно/футболно игрище
Детска площадка
Собствен паркинг
Интернет

Прочети