Къща за гости Ранчо Канарата

Къща за гости Ранчо Канарата е едно от малките места в България, където всеки гост може да се почувства като каубой, заобиколен от величествения земен рай на Родопите.

Прочети

Къща за гости Дап Баните

Къща за гости Дап Баните се намира в родопското село Баните, на 50 км от Смолян. Великолепната природа и минералните извори са идеална възможност за пълноценен релакс и истинска почивка.

Прочети

Комплекс Детелини

Къщи за гости Комплекс Детелини е разположен в китното българско село Бели Осъм, само на 10 км от град Троян, в сърцето на Троянския Балкан. Тучните пейзажи през лятото, разлистващите се гори през пролетта, бълбукащите потоци през есента и спиращите дъха величествени картини през зимата, в съчетание с лукса и комфорта, които домакините осигуряват на гостите си, гарантират невероятна ваканция през всички сезони.

Прочети

Къща за гости Детелина

Луксозната къща за гости Детелина е разположена в сърцето на Троянския Балкан, в китното селце Горно Трапе, само на 15 км от град Троян. Това РАЙско кътче в Централна Стара Планина посреща гостите си през всеки сезон с неповторимата си красота на спиращите дъха природни гледки.

Прочети

Къща за гости Манолови

Къща за гости Манолови се намира в Сапарева баня.

Прочети

Къща за гости Грийн Дрийм

Къща за гости Грийн Дрийм се намира в село Дебрене.

Прочети

Къща за гости Къщата на Хана

Къща за гости Къщата на Хана се намира на 300 м от яз. Йовковци в китното селце Яковци, до град Елена, и е в непосредствена близост до комплекс Ханче Яковци. 
Съчетанието между възрожденския стил и съвременните удобства потапят гостите в уют и комфорт и носят усещане за спокойствие и наситен български дух. 
Настаняването на гостите в Къщата на Хана е в четири спални помещения, с един санитарен възел: една двойна, една тройна и две двойни стаи с разтегателни дивани. Максималният капацитет на къщата е 8+5 човека.

Прочети

Стаи за гости ДИВА гр.Априлци

Стаи за госсти ДИВА са разположени на живописен склон над реката и в близост до центъра на кв. Острец в гр.Априлци.
От там се открива невероятна гледка към връх Марагидик, връх Ботев и връх Острец.
Точно под нас има новопостроен парк за забавления на малки и големи.

Прочети

Комплекс Ханче Яковци

Комплексът е уникално съчетание между истинския възрожденски стил и модерната съвременна визия. Гостите се настаняват в 19 хотелски помещения, всяко със собствен санитарен възел, телевизор и хладилник.

Прочети

Къща за гости Турлата

Къща за гости Турлата се намира в село Мийковци.

Прочети