Рила, езерата и Мусала от птичи поглед – с Мартин

Казвам се Мартин Радев и съм на 30 г. Завършил съм в Лондон, Великобритания. Имам 8 г. опит в сферата на физическата и печатната реклама. Последната година започнах да се занимавам с дигитален маркетинг и видеозаснемане, нещо, което винаги ми е доставяло удоволствие да правя. От края на миналата година реших да стартирам собствен проект – видео дигитална агенция и да преследвам нови цели.

Миналото лято имах възможност да отида на почивка в Рила планина с най-добия си приятел. Решихме първо да се качим до Седемте рилски езера, известни с кристално чистите си води и живописни околности. Не бях ходил там, откакто бях малък. Уцелихме сравнително слънчево и приятно време. Взехме и дрон, който ни помогна да заснемем някои зашеметяващи кадри на езерата отгоре. Гледката към Седемте рилски езера от птичи поглед беше наистина уникално и спиращо дъха преживяване.

На следващия ден тръгнахме да изкачваме връх Мусала. Това си беше чисто предизвикателство, но пък това, което ни чакаше на върха, абсолютно си заслужаваше. Посрещна ни облачна и хладна атмосфера, но това не помрачи настроението ни. На върха отделихме време за почивка и се наградихме със студена бира, наслаждавайки се на красивите гледки.

Но най-важното от пътуването тепърва предстоеше. Пуснахме дрона от върха и заснехме великолепни кадри на гледки отгоре. Да си на най-високия връх на Балканския полуостров и да можеш да се издигнеш още по-нагоре, беше наистина невероятно изживяване. Това беше различна гледна точка, която добави изцяло ново ниво към приключението и го направи още по-специално.

Като цяло, пътуването до Рила беше едно невероятно преживяване. Възможността да отидем до  Седемте рилски езера,  да изкачим връх Мусала и да пуснем дрон, направи това приключение много по-вълнуващо. Струваше си всичките усилия.

Ако някога имате възможност да посетите Рила, силно препоръчвам да вземете и дрон, за да заснемете красотата от високо. Един различен и уникален поглед на едни прекрасни места.

Може да видите видеото ТУК, а уникланите снимките следват:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

 / 

Вход

Изпращане на съобщение

Любими